Copyright Mariëtte Hameeteman
Copyright Mariëtte Hameeteman
Copyright Mariëtte Hameeteman

Cursus Houd me vast

Gerelateerde thema’s
Wil je deelnemen aan deze activiteit?

Aanmelden voor activiteit

Vul hier in: de activiteit, de datum en tijd.

De cursus ‘Houd me vast’ is dé cursus om je relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere, emotionele verbinding met elkaar. 

Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie; een cadeau voor elkaar en voor je kinderen. ‘Houd me vast’ is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie.

De training bestaat uit 8 keer een wekelijks bijeenkomst van 2 uur, waarin jullie samen verdieping aanbrengen in je relatie.

Wanneer?

  • Voorjaar 2024: 1 maart, van 9.00 – 11.00 uur (volgeboekt)
  • Najaar 2024: 4 oktober, van 9.00 – 11.00 uur

Meer informatie

  • De training wordt kosteloos (i.p.v. €500,00) aangeboden aan inwoners van Gouda. Wel vragen we je om eenmalig het boek & werkboek ‘Houd me vast’ aan te schaffen voor €46,00.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Jan Groen, door te bellen naar 088-900 4321 of te mailen naar info@sociaalteamgouda.nl

Heb je vragen over je relatie of wil je graag een keer spreken over wat bij jou en jullie past? Maak dan een afspraak op het relatiespreekuur, 088 – 900 4321.

Nieuws

We konden geen gerelateerde berichten vinden.