Werken bij Sociaal Team Gouda

Het Sociaal Team 0-100+ geeft betekenis door mensen in hun kracht te zetten en biedt basishulp aan de inwoners van Gouda. Dichtbij, in de wijk. Hulp bij zingeving, wonen, financiën, sociale relaties lichamelijke- en psychische gezondheid, tot aan werk en activiteiten. Vanuit hun eigen specialisme zijn onze professionals expert in hun vak en zichtbaar in de samenleving. Het team wordt gevormd door professionals vanuit verschillende organisaties, met uiteenlopende expertises namelijk GGZ, Welzijn, (L)VB, Jeugd en maatschappelijk werk en bestaat uit circa 58 FTE aan professionals.

Vacatures

Wij zoeken een Sociaal werker jeugd voor 24 uur per week.

Als sociaal werker jeugd bij Kwadraad ben je onderdeel van het sociaal team Gouda. In jouw rol bied je kortdurende hulp aan kinderen, jongvolwassenen en ouders en bekijk je samen het systeem om te kijken wat er nodig is om weer zelfstandig verder te kunnen. Zo help je om te gaan met verschillende emoties of vervelende gebeurtenissen. Je werkt de ene keer aan het vergroten van de sociale vaardigheden en de andere keer bij een opvoedvraag. Met jouw hulp krijgen kinderen en jongvolwassenen weer wat meer zelfvertrouwen en werken ze aan hun weerbaarheid. Nieuwsgierig? Bekijk de hele vacature via de knop hieronder!

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar Sociaal Team Gouda. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.