Werken bij Sociaal Team Gouda

Het Sociaal Team 0-100+ geeft betekenis door mensen in hun kracht te zetten en biedt basishulp aan de inwoners van Gouda. Dichtbij, in de wijk. Hulp bij zingeving, wonen, financiën, sociale relaties lichamelijke- en psychische gezondheid, tot aan werk en activiteiten. Vanuit hun eigen specialisme zijn onze professionals expert in hun vak en zichtbaar in de samenleving. Het team wordt gevormd door professionals vanuit verschillende organisaties, met uiteenlopende expertises namelijk GGZ, Welzijn, (L)VB, Jeugd en maatschappelijk werk en bestaat uit circa 58 FTE aan professionals.

Vacatures

Coördinator Sociaal Team Gouda (28-36 uur)
Als coördinator ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van één van de drie gebiedsteams in Gouda. Je zorgt voor het vormgeven van de opdracht, implementatie binnen de teams en haalt informatie en signalen op uit jouw team. Je werkt samen met de andere coördinatoren om gezamenlijk Gouda breed te bedienen. Geïnteresseerd geraakt? Lees dan verder!

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar Sociaal Team Gouda. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.