Let op, van 11 juli tot en met 21 augustus gelden er door de zomervakantie andere openingstijden. In deze weken zijn we nog steeds van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 900 4321.

Copyright Mariëtte Hameeteman

Ik zoek werk

Gerelateerde thema’s

Kom je er niet uit?

088 900 4321
Bel mij terug

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer en naam achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Of bel zelf met 088 900 4321.

Let op, het Sociaal Team Gouda belt je met een privénummer terug. Je gegevens worden niet opgeslagen.

Werk zorgt ervoor dat je jezelf ontwikkelt. Het geeft je een zinvolle besteding van je dag. Daardoor voel je je nuttig. Je krijgt ook relaties met je collega’s en ontmoet nieuwe mensen.


Wat kun je zelf doen?

  • Maak een cv. Daarin beschrijf je jezelf en zet je een overzicht van de opleidingen die je volgde en het werk dat je gedaan hebt. Lees op deze website meer tips over het maken van een cv.  
  • Ga langs een uitzendbureau in Gouda. Daar helpen mensen je. Je ziet hier een kaart met de uitzendbureaus in Gouda. Je kunt ook bellen naar een uitzendbureau. 
  • Ben je jonger dan 28 jaar en zoek je werk of een opleiding? Gemeente Gouda heeft een jongerencoach die graag samen zoekt naar een passende opleiding of naar werk.
  • Vaak helpt het UWV je met het zoeken naar werk. Als je zelf werk zoekt, zoek dan online vacatures op bijvoorbeeld www.indeed.com of www.werk.nl
  • Heb je nog geen betaald werk gevonden? Dan kun je vrijwilligerswerk doen.
  • Je vindt vacatures voor vrijwilligerswerk op bijvoorbeeld Goudvoorelkaar. Op de website van IN Gouda vind je nog meer organisaties waar je terecht kunt voor vrijwilligerswerk. Je kunt bijvoorbeeld dementerende mensen helpen of met iemand wandelen. Vaak kun je ook vrijwilligerswerk doen voor een moskee of kerk in de buurt. Je kunt ook bij Stichting Humanitas aan de slag als vrijwilliger.

Lees meer

  • JobOn / DeBroekriem biedt e-learnings en bijeenkomsten je te helpen bij je zoektocht naar werk.  
  • Jobhulpmaatje helpt mensen zonder baan, of mensen die van baan willen wisselen bij het vinden van werk of passend vrijwilligerswerk. 

Activiteiten

We konden geen gerelateerde activiteiten vinden.

Nieuws

We konden geen gerelateerde berichten vinden.