Let op, van 11 juli tot en met 21 augustus gelden er door de zomervakantie andere openingstijden. In deze weken zijn we nog steeds van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 900 4321.

Uitkomen met geld

Kom je er niet uit?

088 900 4321
Bel mij terug

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer en naam achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Of bel zelf met 088 900 4321.

Let op, het Sociaal Team Gouda belt je met een privénummer terug. Je gegevens worden niet opgeslagen.

Heb je geen overzicht meer in je administratie? Vind je het moeilijk om rond te komen? Weet je niet precies wat je uitgeeft en hoeveel geld er binnenkomt? Als je meer geld uitgeeft dan dat je ontvangt, kun je schulden krijgen. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je ontvangt en wat je uitgeeft.


Wat kun je zelf doen?

De eerste stap is om overzicht in je administratie te krijgen. Dan heb je goed overzicht over alle papieren van instanties. Hoe je overzicht krijgt in je administratie, lees je op deze pagina.

Het is ook belangrijk dat je een overzicht maakt van het geld dat je ontvangt en hoeveel geld je uitgeeft. Met een goed overzicht weet je ook of je schulden hebt. En hoe hoog deze schulden misschien zijn. 

Om goed uit te komen met geld, moet je weten hoeveel geld je krijgt en hoeveel geld je uitgeeft. Met dit overzicht, een maandbudget, krijg je dit duidelijk in beeld. 


Lees meer