Copyright Mariëtte Hameeteman

Werken aan mijn relatie

Gerelateerde thema’s
Kom je er niet uit?
088 900 4321

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer en naam achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Of bel zelf met 088 900 4321.

Let op, het Sociaal Team Gouda belt je met een privénummer terug. Je gegevens worden niet opgeslagen.

Hidden

Loopt je relatie niet goed? Is er veel ruzie thuis? Of zitten jullie juist in een sleur? Wil jij weten hoe je je relatie met je partner kan verbeteren? Voor oplossingen om te werken aan je relatie, kun je terecht bij het Sociaal Team Gouda.  


Wat kun je zelf doen?

Iedereen heeft wel eens ruzie. Hebben jullie erg vaak ruzie en loopt het soms zelfs uit de hand? Neem dan de tijd om samen te kijken naar de dieperliggende oorzaak. Soms zijn er andere oorzaken waardoor je niet lekker in je vel zit en daardoor snel ruzie kan krijgen. 

  • Bespreek de mogelijke oorzaken als jullie geen ruzie hebben. Spreek dan ook concrete dingen af. Bijvoorbeeld dat één van jullie de ruimte verlaat als een ruzie begint of uit de hand loopt. 
  • Loop je ergens mee rond? Met iets dat je niet lekker zit of een ergernis? Bespreek het dan wel, op een rustige manier, met je partner. Daarmee voorkom je dat je er te lang mee blijft rondlopen. 
  • Beschrijf dingen vanuit jezelf. Dus geef niet zomaar je partner ergens de schuld van. Geef wel aan welk gevoel het jou geeft.  
  • Neem de tijd om goed te luisteren naar je partner. 

Merken jullie dat je er zelf niet uit komt? Aarzel niet en neem dan contact op met het Sociaal Team Gouda. Kijk ook bij activiteiten, in de balk hieronder, of er een cursus of spreekuur is waar je terecht kunt.

Nieuws

We konden geen gerelateerde berichten vinden.