Copyright Mariëtte Hameeteman

Respijtdag 2022 in Woerden

Alle mantelzorgers uit Gouda kunnen mee doen met de Respijtdag in Woerden. De respijtdag zal bestaan uit een rondvaart en een lekkere lunch.

Woerden is een vestingstad met ruim 200 jaar geschiedenis. Een historische plek, waar je de gastvrijheid en de betrokkenheid van Woerdenaren voelt in alles. Eigenwijs omsingeld door een buitengracht.

Dompel jezelf onder in het eigenzinnige en pure karakter van deze vestingstad en maak kennis met Woerden middels een rondvaart over de prachtige Woerdense Singel…

Op deze respijtdag worden we om 11.00 uur op de boot ontvangen met koffie/thee. Na de rondvaart kunnen we bij Downies & Brownies aanschuiven voor de lunch. Daarna ben je vrij en kan je op eigen gelegenheid één van de musea bezoeken of gewoon lekker op je eigen tempo door het historische stadje slenteren.

Kosten rondvaart en lunch: € 15,-


Ga je mee? Meld je dan aan voor 9 september! Na aanmelding ontvang je het inschrijfformulier en meer informatie.

Voor aanmelden en/of vragen kun je contact opnemen met: Waddinxveen: Daniëlle Schipper T. 088 0234226 Gouda: Karin de Jong T. 088 0234225 of mail info@mantelzorgcentraal.nl o.v.v. Respijtdag 2022